Singura zona rezidentiala vizitata a fost Napervillul. Erau pe strada, o groaza. Dane, cu regret vreau sa-tz spui ca n-avea nici un gust. Parca ne-ai teleportat la fata locului asa sunt de faine. Balenele albe, care aveau un bazin cat Ploestiul Un brontozaur Calutii de mare, de legenda Un catel intr-un parc. Acolo, toti copchiii erau la strandul din centru, care mi-a parut rau ca n-am costumul de bae la mine, ca nu exista gard si se vedeau toate minunatiile alea de bazine si tobogane. Si se pare ca se extinde fenomenul.

You are commenting using your Twitter account. Erau pe strada, o groaza. Aici e reconfortant, ca sunt, ca la noi la bloc pe vremuri. Singura zona rezidentiala vizitata a fost Napervillul. Si pastele de la ristaurantu ala italienesc. Blegoo3 on 10 decembrie Si apoi, in ordine alfabetica:

Balenele albe, care aveau un bazin cat Ploestiul Un brontozaur Calutii de mare, de legenda Un catel intr-un parc.

Pizza chicagoana avea blatul prea gros si prea multl sos de rosii. Pe urma am zambit, sa-si dea seama ca suntem oameni si circumstantele lichide sunt si atenuante si i-am zambit politicos si intelegator: Pestii portocalii din acelasi lac.

  YAARUDA ANTHA MAHESH FULL MOVIE

Parodie cu Veveritele Vesele

Au mai fost ratze, nenumarate. Ca in Chicago cica se mananca bine. Salatele si dressingurile erau insa excelente. Apropo de ne-pisici, daca ai fost prin residential areasnu ai observat si ne-copiii pe strada jucandu-se?

vessele

Fauna la propriu, adica animalutze. Blegoo3 on 10 decembrie You are commenting using your Facebook account. Dane, cu regret vreau sa-tz spui ca n-avea nici un gust. Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here Ha, apropo de copii care se joaca. Intai si-ntai vaca- care-a-dat-foc-la-sura: Fauna umana mi-a fost indiferenta. Si pescarusi, pe lac.

Fauna de dincolo de ocean |

Email required Address never made public. S-aveau si paine, neagra, graham, alba, pe alese.

Intai si-ntai vaca- care-a-dat-foc-la-sura:. Singura zona rezidentiala vizitata a fost Napervillul. Intre doua concedii, pentru ca m-a provocat Soptitoarea aicipostez ce animale am vazut-pozat io in America, Chicago area. Nu era chiar cauciuc, doar un ceva fert, ca la spithal.

  BEELZEBUB EPISODE 57 SUB INDO

Noi, vreo 3 americani dati dracului, ne-am uitat destul de graitor la vexele, adica ne-a poluat planeta si naravurile, foarte urat. Mentionez ca nu aveau 6 picioare si nici covrigi in coada.

Parodie cu Veveritele Vesele – Watch or Download |

Un rechin Un sarpe-de-varza ruda cu fluturele-de-varza, cred O veverita recognoscibila Au mai fost ratze, nenumarate. Asta era restaurantul de la otel, creca deaia. E un mediu catless acolosha.

You are commenting using your Twitter account. Un catel intr-un parc.

Fauna de dincolo de ocean

Erau pe strada, o groaza. To find out more, including how to control cookies, see here: Si apoi, in ordine alfabetica: Notify me of new comments via email.

By continuing to use this website, you agree to their use.