Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Hij speelde de gastrol Sander in de Vlaamse televisieserie Familie. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Vanaf 28 november speelde hij Stef alias Exo-7 , een van de hoofdrollen in de Ketnet- jeugdserie met sciencefiction -inslag Galaxy Park van Studio Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Nicolas Caeyers als Stef uit Galaxy Park. Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia: Hij getuigde er ook live over in de Ketnetstudio tijdens de “week tegen pesten” in Later maakte hij nog de korte film pk samen met Stanislas Demeestere. Op 16 januari kwam Caeyers uit de kast als homoseksueel. In andere talen Koppelingen toevoegen. Hij had enkele bijrollen in onder andere Spoed. Verder is hij freelance – cameraman en muzikant.

In andere talen Koppelingen toevoegen. Commons heeft mediabestanden in de categorie Nicolas Caeyers.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 25 aug om Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. In andere projecten Wikimedia Commons.

  MOURETSU PIRATES EPISODE 14 ENGLISH DUB

Hij getuigde er ook live over in de Ketnetstudio tijdens de “week tegen pesten” in Caeyers schreef en regisseerde de autobiografische kortfilm Drownwaar hijzelf ook in meespeelt, over het feit dat hij op school genadeloos verbaal gepest werd ketnst hij van dans en piano hield in plaats van voetbal, en hoe zijn deelname aan en bekendheid door Eurosong for Kids dit nog verergerde. Overgenomen van ” https: Hij had enkele bijrollen in onder andere Spoed.

In werd hij geselecteerd door Ketnet om deel te nemen aan Ketnetpopwaar hij naast eigen optredens ook nog eens de presentatie kreeg toegeschoven. Vlaams acteur Vlaams ketner. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Commonscat met paginatitel zelfde als op Wikidata.

Nicolas Caeyers – Wikipedia

Op 16 januari kwam Caeyers uit de kast als homoseksueel. Als regisseur maakte hij in onder meer een in Grimbergen opgenomen videoclip van Tom Dice. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Vanaf 28 november speelde hij Stef alias Exo-7een van de hoofdrollen in de Ketnet- jeugdserie met sciencefiction -inslag Galaxy Park van Studio Later maakte hij nog galax korte film pk samen met Stanislas Demeestere. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

  TRANCE FREE ONLINE MOVIE VIOOZ

Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia: Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Hij speelde de gastrol Sander in de Vlaamse televisieserie Familie. Nicolas Caeyers Meise31 juli is een Vlaams theater- en televisieacteurproducentregisseur en cameraman.

Nicolas Caeyers als Stef uit Galaxy Park. Verder is hij freelance – cameraman en muzikant. Caeyers nam in deel aan Eurosong for Kids met het liedje Ik wil je nooit meer kwijtdat geproduceerd werd door dj Regi Penxten.