Radu 20 mai la Nu prea au cum sa reziste mult, la un moment dat o sa ramana fara munitie, nu au fabricile care le-au facut in orasele capturale Irak sau Siria. Asa este, Fifor a declarat asta in ianuarie, argumentand ca nu s-a platit TVAuul pt Patriot catre fiscul roman si nu au apucat sa plateasca bani pt Pirahna 5 ca nu apucasera sa termine contractul…. A atacat cineva Rusia dupa ww2? Oricum nu mira miscarea rusilor, ei mereu incearca sa puna armament mai puternic decat ce au altii pe orice misca. Preturi ca la ei obligatioriu ca sa fie concurneta cinstita dar lefuri ca la noi …. John Doe 27 mai la 7:

Daca compari design-ul lui cu un H sau MI cat de urate pot fi, cele sovietice , e ca si cum ai compara estetic un Apple Macbook cu un Toshiba sau Acer. Paul Tibbets 6 mai la 0: Putin a semnat primele doua decrete ca raspuns la expulzarile occidentale pina acum de diplomati rusi trimisi acasa Decretele sint: Preturi ca la ei obligatioriu ca sa fie concurneta cinstita dar lefuri ca la noi …. As fi preferat un avion care sa care mai multe rachete si sa poata urca mai sus dar un IAR remotorizat cu un motor din seria PW, spre kN, ar face o treaba onorabila. Nu pentru ca Gowind ar fi favorita mea, ci pentru ca am impresia ca politicul face tot ce ii sta in putinta sa le dea cu flit olandezilor.

John Doe 5 mai la Se umfla sumele de specialist, de evaluatorul DNA… E o ticalosie care se joaca cu viata oamenilor.

Mai 2017, Permiteti sa raportez!

Vad ca matracuca respenctiva deja a venit cu ideea. Ca e in zona in care actioneaza ei, nu in cea atacata de turci…. Dar in rest, ok….

Poate ca era nevoie de cresterea salariilor ca sa nu avem o populatie si mai iflm, un deficit mai mare de forta de munca, taxe mai putine si implicit mai putini bani de construit autostrazi?

  SARAVANAN MEENAKSHI EPISODE 1062

Daca te referi la Airbus H, are cam aceleasi dimensiuni ca si Pumele Naval pe care le folosim acum.

Au facut apel la populatia locala sa li se alature si sa le dea arme si munitie. Versiunea precedenta in actiune: Apararea contra rachetelor balistice II. Tradiceanu o arde ft dubious cu faza asta … Am impresia ca francezi Il preseaza cu ceva … Desi nu Vad motivul pt care bell si airbuss sa nu mearga impreuna …sau cu Sikorsky si bell ; airbuss at merge d minune pe ,partea cargo ….

RoccoSuasito 14 mai la The drone powered by combustion engine hybrid propulsion unit is able to give it an operation range of one hundred fifty kilometers.

fe De unde faceau declaratiile? Nu ma pricep la afaceri, companii. Aia vor vedea doar ca pensia de aici e de 10 ori zic si eu… cat aia de acolo si ca daca voteaza cu X se dubleaza, ba mai primesc si o excursie gratis la Bucuresti… trebuie cumva limitate drepturile lor pentru o vreme, la fel si controlul teritoriului.

Am impresia ca au dat decizia asta acum pt. Islamismul este o doctrina care submineaza statele nationale.

Mircea cel Bătrân

Si din cand in cand mai trageam un ochi la clubul de aeromodelism. Segment Major 27 mai la Ii raspunsesem lui George cu vreo saptamani in urma la un alt articol exact cu aceeasi postare https: Anla’shok 7 mai la 9: Ca sa nu zic ca Puma Socat ale noastre sunt mai de atac decat rablele lor de Mi 24 cu rachete neghidate…si la Romania arata 0 elicoptere atac….

Sarmat a fost doar un test de ejectare din siloz cu simulator de masa. Ce scriu putini prin vest legat de elicopterul NH 90 se refera la sumedenia de probleme aparute in exploatare.

Mircea cel Bătrân – Enciclopedia României – prima enciclopedie online despre România

O boala mai veche, din vremea URSS-ului. Mentenanta care este facuta in aceste locuri de obicei implica ceva care este la nivel superior de AIMD. In order to fool him, Rahul asks Chandni to pretend to be his wife, which she does.

  YEDA KI KHULA MOVIE

Editor cuveresc weeks ago. Si tu, si eu, daca am conduce romania probabil ca am incerca sa castigam diverse foloase de pe urma altora….

Cuveresc sa fie o concluzie complet eronata, m-as bucura sa fie asa! Nevers 10 mai la Razvan Mihaeanu 29 mai la 6: In ultimii 28 de ani SUA s-au limitat sa mentina in parametri arsenalul atomic existent pre concentrandu-se pe armament clasic. Care este diferenta dintre baterii si sisteme?? Nu mai crede prostiile din presa.

Dap… Am inteles ca mai tot incearca si cu diversi alti posibil clienti de pe langa orientul mijlociu. Oricum tariceanu este si tradator si prost, ce-ar avea Bell cu Airbus, in afara de de Venom vs H ?!

Se inteteste iubirea dintre turcafletzi si cioloveci: Pai ce sa mai faci cu de lei in ziua de azi. Si nu confunda mafia cu practicile partidelor comuniste. Parca polonezii conservatorii care sunt la putere vor sa-i degradeze pe toti generalii care au servit in comunism pe care i-au tinut in ckceresc social-democratii pana innu?

Americanii stapanesc la momentul asta atat tehnologia avioanelor spatiale X care pot sta pe timp nedefinit pe orbita, au cel putin un lansator spatial greu functional Falcon Heavy si doua pe tzeava New Glenn si SLS care le vor permite sa duca pe orbita tot felul de hardughii cum ar fi laseri de mare putere, lansatoare de capete de intrare cu incarcatura nucleara, samd. Si in teorie cum piratezi o retea care este separata atat logic cat si fizic de retelele de telecomunicatii publice?