Eu acum nu mai pot dovedii c am platit si mi-a venit o firma de recupere la usa cum ca eu am o suma de bani enorma de plata. Respectivul si-a schimbat locul de munca si domiciliul tot in Germania. In invalmaseala respectiva cineva l-a injunghiat pe sot in bratul stang , atingandu-i tendonul. As mai putea recupera drepturile banesti avand in vedere situatia? Ce pot face sa l trimit inapoi unde i este locul? Cum ar trebui sa procedam fara sa ajungem in instanta? Are vreun drept sa-mi tina telefonul atat degeaba? Fiindca nu vreau sa ajungem sa umblam de n ori.

Am un titlu de propietate a strabunici mele pe care doresc sa inaintez pentru dezbatere. Daca merge si ma da in judecata ,ce se poate intampla???? Problema mea ca cetatean nu este ca legea a fost prost gandita de la inceput ma gandesc ca ar putea modifica vreun articol a. Am lucrat in tesatorie in perioada Ce ma sfatuiti sa fac? Ce este de facutin acest caz? Am salariul de brut, 2 copii in intretinere, din

Desigur, mai e alternativa sa mergi pe strada unde te pot lovi masinile care circula cu viteza prea mare pentru o alee asa de mica. Amenda era de 49 euro. Iar a 2a problema ar fi ca parintii moi sunt divortati de multi aniiar eu mai am o sora, ea are aceleasi drepturi ca si mine sau fiecare cu parintele de care a fost crescut. Am luat legatura sa le explic ca pentru primul copil abonamentul a fost achitat pana in dec si am platit doar diferenta dec iunieiar pentru al doilea copil iunie iunie In momentul in care manegera zonei a venit sa ma anunte mi-a dat doua variante.

La sfarsitul turei angajatorul a trimis pe cineva sa verifice daca mai sunt acolo. A inaintat dosarul pentru obtinerea alocatiei de stat si as dori sa stiu daca in conditiile de mai sus,poate primi alocatie dubla pentru copil,pina la implinirea virstei de 2 ani. Problema este ca strabunica nu la infiat ch acte pe bunicul meu si alti copii nu au mai existat.

Raspunsuri juridice, raspunsuri la intrebari. Avocatii/specialistii raspund la intrebarile dvs

Southern Poverty Law Center. La care el a inceput sa-mi bage penalitati. Am descoperit, in urma unei cereri de credit la o banca, ca salariul meu declarat la anaf este mai mare ca cel de pe fluturas si nu stiu unde este greseala.

  HP LASERJET M1530 MFP SERIES PCL 6 TONER CARTRIDGE

Tin sa precizez ca restaurantul nu avea paza fiind un eveniment organizat intr-o sala cu capacitate pers, iar camera de filmat se afla doar la receptie. Agentul si procurorii au ramas.

Daca raspunsul nu va veni in cele 30 de zile, ce pot face pentru a obtine totusi un raspuns oficial din partea primariei? In urma unei abateri am fost data afara. Constabta aprobat si am primit un act aditional la contractul de concesiune incheiat in anul Am trait 2 zile de calvar, dormind prin gari si trenuri.

Sunt angajata la actualul loc de munca de 6 ani. Nu este deloc bine ingrijit acolo. Ei au dreptul ca pentri faptul ca am fost luata de salvare sa ma dea afara fara preaviz?

In conditiile in care in iulie si august am avut rec. O persoana doreste sa imi garanteze cu o casa pentru o suma de bani pe care mi-o datoreaza.

As avea castig de cauza? Im, am doua produse si banii inapoi.

Thank you in advance! Mentionez ca toate sumele retinute lunar au fost de catre firma nicidecum de banca. Am lucrat in invatamantul gimnazial, ca profesor. In cazul infractiunii de mai sus exista obiect material? Start With These 10!

O a consumat alcol intr-un apartament Din Wiena Austria ,iesind pe scara blocului sa se reinprospeteze acesta sa dezechilibrat a cazut de la cinemw 2. O sa am vreun impediment in realizarea perioadei de 4 luni de care mai am nevoie?

Intrebare in cazul ca nu primesc un raspuns favorabil, Pat deschide un proces in instanta, sau termenile sau prescris inainte de 5 ani. Am vizionat un apartament propus de agentie, dar dupa vizionare nu mi-a convenit pretul cerut.

Exista vreo solutie sa anulam platirea acestor impozite restante? The photo ” Manastirea Barnova ” was uploaded by user alexandru. Intrebarea mea este, are nevoie de avocat?

Jean Paler – Stand-Up Comedy Romania – Aprilie, 2015 – Compilation

The photo ” Home ” was uploaded by user laurr Acum cateva zile am fost sunata de la firma care ma anuntat despre o convocare organizata de ei pentru ca eu as fi jignit-o pe fosta sefa. In autorizatia de constructie avem mentionata o taxa echivalentul a 0,5 din valoarea autorizata, pe care am achitat-o, am achitat de asemenea si taxa de 0,1 catre ISC in Orice ar fi bun pentru ca de exemplu acum nimeni nu ma mai angajeaza, stiu e vina mea greseala mea dar ma uit acum la tv si vad cum criminali violatori sunt constants sau recompensati, si cred ca si eu am dreptul la o recompensa pot dovedi ca am fost plimbat peste tot si ca nu am beneficiat consatnta nimic, am dosar de penintenciar.

  MEGA CGR EPINAY SUR SEINE FILM

Problema se refera la o persoana apropiata. Intrebarea mea este ce suma de bani le pot cere? Sunt disperata, nu stiu la cine sa mai apelez. Ce pot sa cred din asta!

Doresc sa depun plangere impotriva procesului verbal, dar ma intrebam daca faptul ca nu am obiectat nimic atunci pe loc, clnema a fi consemnat reprezinta un impediment in acest sens.

Intentionez sa-i sun maine la telefon si sa discut despre caz. Anul trecut a fost pe 10 martie cu niste prieteni la un restaurant, unde a avut o altercatie. The Copenhagen criteria, established at the European Council meeting inincluded the rule of law and stable democratic institutions as well as human rights and respect for minorities. Cu ceva timp in urma am luat un credit de la banca si anul trecut girantul a platit tot creditul inainte de termen.

Acum am aflat ca vom avea un copil si eu nu am vechime pentru a lua indemnizatia. Mama mea vitrega si tatal meu bun ,au fost propietarii apartamentului de 3 camere.